Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Electroplace.hu fizetési információk

Készpénzes fizetés átvételkor

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD Futárszolgálattal. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan megfelelő Önnek az átvételre.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Utánvétet maximum 500.000 forint értékig tudunk kezelni.

Fizetés előre történő átutalással

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben a díjbekérő számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezésekor feladjuk a megrendelt termékeket.

Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét igazoló banki okirat bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz. Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.

A termék kifizetése után telefonon vagy e-mailben tudja módosítani vagy lemondani rendelését, az info@electroplace.hu címre írva.

A megrendelés lemondása:

A megrendelt, vagy a már házhoz szállított és átvett termékek esetében 14 napon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól.

Közbeszerzési pályázatok vagy nagyobb tételek rendelése esetén kérjen egyedi árajánlatot.

 

Electroplace.hu szállítási információk

Termékeink csomagolási és szállítási költsége ingyenes, a szolgáltatás tartalmazza az áru értékbiztosításának díját, a pénz kezelési költségét, valamint a csomagolás anyag -és munkabér költségét is.

Szállítási idő:

Termékeinket 1-5 munkanapon belül tudjuk küldeni futárszolgálattal. A kiszállítás várható időpontjáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk. Általános Szerződési Feltételeink szerint az elfogadott megrendelését maximum 15 napos feladási határidővel vállaljuk.

Raktárkészlet információk:

Legtöbb készülékünk raktáron van, amit megrendeléstől számítva másnapra tudunk küldeni. A nem raktáron lévő termékeket 1-2 nap alatt átszállítják feladópontunkra, és ezt követően adjuk fel a megrendelést a címzettnek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető szerződésnek, vagy megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel egy újabb üzenetben, amelynek címe “Feldolgozás alatt”.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésére válaszként küldött automata visszaigazolásunk a hatályos fogyasztóvédelmi törvények alapján nem minősül szerződésnek, csak arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése sikeresen beérkezett hozzánk.

Adatbázisunk esetleges meghibásodása miatt tévesen, hibás árral megjelenő, vagy készlethiányos árucikk esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Ilyen esetekben mindig tájékoztatjuk kedves megrendelőnket telefonon, és igyekszünk a terméket mással helyettesíteni.

A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes!

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszaigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük.

A termékekhez tartozó számlát minden esetben e-mailben küldjük elektronikusan, ezért kérjük figyeljen arra, hogy helyes e-mail címet adjon meg megrendelés leadásakor.

Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el. A csomag feladása napján küldjük Önnek a számlát PDF formátumban, digitálisan aláírva. A Számla egyben a garanciajegy is.

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

A házhoz szállítás esetén a terméket futárcéggel szállíttatjuk ki az általuk Önnek előre jelzett napon. Amennyiben az e-mailben jelzett nap Önnek nem megfelelő, válasz e-mailben kérhet tőlük másik időpontot!

A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.